Menu
RSS

Antalya’da KUTSO’da Toplanan Adrasanlı Yatçılar: Adrasan Sahilleri Korunmalı

Antalya’da KUTSO’da Toplanan Adrasanlı Yatçılar: Adrasan Sahilleri Korunmalı

Adrasanlı Yatçıları KUTSO’da buluşturan toplantıda önemli kararlar alındı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Tahir Arslan ve Adrasan’da turistik tekne işletmecisi firma sahipleri katıldı.

Adrasan turizminin ve Adrasan’da tekne turu düzenleyen firmaların sorunlarının tartışıldığı toplantıda, Adrasan sahilinin korunması ve müşteri odaklı bir hizmet için standartlar oluşturulması yönünde karar alındı.

Adrasan Turizminin Acil Çözüm Bekleyen Sorunları Var

Adrasan Turizminin bu yıl yaşanan yoğunluk ile büyük bir sınavdan geçtiğini belirten KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, “Dünyanın en güzel koylarından birisi olan Adrasanımızı koruyarak turistlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Adrasan günübirlik tekne turlarıyla önemli cazibe merkezi haline geldi. Özellikle Sulu Ada ve civarı büyük ilgi görüyor. Artan bu ilgi sonucunda tekne turu düzenleyen firmalarımızın da sayısı artıyor.

Fakat yetersiz iskele ve altyapı önümüzdeki en büyük sorunlardan biri. Bu konu bir an önce bir şeyler yapmamız gerek. Deniz Ticaret Odası Antalya Başkanım Sayın Ahmet Çetin sorunlarımıza çözüm olmak amacıyla

bugün aramızda olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah KUTSO ve Deniz Ticaret Odası olarak bölgemizde bir çok güzel çalışmaya birlikte imza atacağız” dedi.

Adrasan İçin Birlik Olma Zamanı

Kendisi de Adrasan’da turizm hizmeti veren KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Tahir Arslan, Adrasan oluşan talep nedeniyle hızla büyüyen yat turizminin yetersiz altyapı ve düzensizlik nedeniyle birçok yeni sorun doğurduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

Yöremize gelen turist sayısının artması elbette bizim gibi turizm sektöründe hizmet veren firmalar için güzel bir fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde yönetip kalıcı bir hale getirmemiz lazım.

Önceliğimiz Adrasan’ın doğal güzelliklerini korumak ve hizmet kalitemizi arttırmak olmalı. Bunun için bölgede hizmet veren tekne ve otel sahipleri başta olmak üzere bir araya gelip birlikte hareket etmeliyiz.

Deniz Ticaret Odası Adrasan’ın Yanında

Adrasanlı teknecilerin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten DTO Antalya Başkanı Ahmet Çetin, 20 yılı aşkın tecrübeleriyle Demre’de çok güzel bir düzen kurduklarını belirterek, Adrasan için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Toplantıya davetlerinden dolayı KUTSO Başkanı Murat H. Günay’a teşekkür eden Başkan Çetin, DTO olarak her zaman KUTSO ile birlikte hareket etmeye hazır olduklarını belirtti.

SETUR’dan Ticari Tekneler İçin Avantajlı Fiyat Tarifesi

Toplantı sonunda söz alan Finike Setur Marina Müdürü Çağlar Altuntaş DTO’ya kayıtlı ticari tekneler için düzenledikleri kampanyalardan bahsetti.

Setur’un düzenlemiş olduğu kampanya ile ticari tekneler marinada 1 ay fiyatına 7 ay hizmet alabilecekler. Ayrıca Finike marinada verilen diğer hizmetlerden de indirimli yararlanabilecekler.

yukarı çık
0
Paylaşım