Menu
RSS

Antalya’da Korkutelili Muhtarlardan İl Başkanı Taş'a Ziyaret

Antalya’da Korkutelili Muhtarlardan İl Başkanı Taş'a Ziyaret

Antalya’nın Korkuteli ilçesinden mahalle muhtarları Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, yönetim kurulu üyeleri ve 37 mahalle muhtarı, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı makamında ziyaret etti.

İlçede yaşanan sıkıntıları ve sorunları aktaran Ahmet Uysal, destek istedi. Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarların yanında olacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önemi ve değeri düzenli olarak gerçekleştirdiği Muhtarlar Buluşması ile ortaya koyduğunu vurgulayan Taş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla biz siyasetçiler ve yöneticiler arasında direkt köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimiz ve sürekli istişare yaptığımız yerel yöneticilerimizdir.

Mahalle ve köy muhtarlarımızın her zaman yanında olmayı sürdürerek, sorunlarının çözümünde de elimizden geleni yapacağız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım