Menu
RSS

Antalya’da Jandarma ve Gönüllü Motosikletlilerden Muhteşem Kortej

Antalya’da Jandarma ve Gönüllü Motosikletlilerden Muhteşem Kortej

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 178. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Antalya’da motosiklet tutkunlarının da katıldığı jandarma ile dayanışma turu düzenlendi. Etkinlikte yaklaşık 500 motosikletli, Kemer- Antalya arasındaki yolu motosikletli jandarma ekipleriyle birlikte katetti.

Antalya’da Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 178. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 20’ye yakın motosiklet kulübüne üye motosiklet tutkunlarının yanı sıra yeni kurulan Antalya Kadın Motosikletçiler Kulübünün de katılımı ile etkinlik düzenlendi.

Herhangi bir kulübe üye olmayan motosiklet tutkunlarının da katıldığı yüzlerce kişi, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde toplandı.

Kemer İlçe Jandarma Komutanı Yasin Berçin’in ailesiyle birlikte hazır bulunduğu etkinliğe tüm katılanlara Türk bayraklı tişörtler dağıtılırken, motosiklet tutkunlarının hep bir ağızdan “Ne mutlu Türk’üm diyene” diye haykırması duygulu anlar yaşattı.

10 motosikletli jandarma timinin da katıldığı etkinlikte yaklaşık 500 motosikletli, korna ve sirenler eşliğinde Antalya İl Jandarma Alay Komutanlığına doğru yola çıktı.

yukarı çık
0
Paylaşım