Menu
RSS

Antalya'da İnşaat Halindeki 13 Katlı Binada Yangın

Antalya'da İnşaat Halindeki 13 Katlı Binada Yangın

Antalya’nın Kepez ilçesinde, inşaat halindeki 13 katlı binanın en üst katında henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Kepez ilçesi Santral Mahallesi'nde, yapımı devam eden 13 katlı binanın en üst katında dün saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede bütün katı saran alevler, alt kata da sıçradı. İnşaat alanında kalan işçilerin haber vermesi üzerine yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

İtfaiyenin Yangına Müdehalesi:

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri de alanda hazır bekletildi.

Binanın yüksek olması nedeniyle yerden müdahale de yetersiz kalan ekipler, merdiven aracıyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın nedeniyle inşaattan düşen tahta ve demirler nedeniyle ekipler zor anlar yaşadı.

Yangını kısmen kontrol altına alan ekipler, söndürme çalışmalarını sürdürdü.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Antalya'da inşaatı devam eden sitenin bir binasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesindeki Kepez Mahallesi'nde inşaat halindeki 13 katlı binanın üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Müdehalenin Ardından Binadan Görüntüler:

Kereste ve inşaat malzemelerinin tutuşmasıyla yayılan yangın üst katı sardı. Çalışanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri ve diğer belediyelere ait su tankerleri ulaştı. İtfaiye ekipleri üst kattaki yangına müdahalede zorlandı.

İnşaattaki çalışanlar yangın tüpleriyle yangını söndürmeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım