Menu
RSS

Antalya’da Gece Düzenlenen Çiftçi Toplantıları Devam Ediyor!

Antalya’da Gece Düzenlenen Çiftçi Toplantıları Devam Ediyor!

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri gece düzenlenen çiftçi toplantıları ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Alanya İlçesi Toslak Mahallesinde düzenlenen gece toplantısına Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Özen,

İl Müdür Yardımcısı Gökhan Karaca ve Asım Karabulut ile Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgâr katıldı

Gündüz tarlasında, serasında bahçesinde yoğun işleri olan ve gündüz düzenlenen çiftçi toplantılarına katılamayan üreticilere de ulaşmak amacıyla hemen her ilçede düzenlenen toplantıların bazılarına katılmaya çalıştığını kaydeden Özen

“ Gündüz tarlasında, serasında, bahçesinde çalışan üreticilerimize de ulaşmak, onların sorunlarını ve beklentilerini de dinlemek istiyoruz. Bu nedenle gece toplantıları “Sizin Derdinizle Dertlenmek Bizim Görevimiz”

"Sizin derdinizle dertlenmek bizim görevimiz. Sizin yüzünüz ne kadar gülerse bizlerin de yüzü o kadar güler. O nedenle sizlerin önerileri ve sorunları bizim için çok önemli." diyerek sözlerine devam eden Özen “Kaynaklarımızı iyi kullanılmazsa gelecek nesillere aktaramayız.

Bu noktada bizlerin ve sizlerin üzerinize düşen görevler var. Hepimizin sorumluluğu büyük ve bu bakış acısıyla üretime katkı sağlamak durumundayız.

Bu nedenle üretimde çevreye dost ve insan sağlığını ön planda tutan biyolojik mücadele ve İyi Tarım Uygulamaları gibi metotlarla üretimi destekliyoruz. Sizlerden ricam bizlere bu konuda destek olmanız. Bizler size teknik anlamda her zaman her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

“Kapımız Herkese Açık, Dilediğinizde Beni De Arayabilirsiniz”

“Kapımız herkese açık dilediğinizde beni de arayabilirsiniz. Geleceğimize ve tarıma birlikte sahip çıkmak durumundayız.

Bizler sizlerin iyi gelir elde etmesini tabi ki istiyoruz. Emeğiniz büyük bundan hiç şüpheniz olmasın ama tek amacımız bu değil sizin de bu olmamalı.” 

Diyerek konuşmasına son veren Özen üreticilere misafirperverlikleri için teşekkür ederek her turlu katkıyı vermeye hazır olduklarını tekrarladı.

yukarı çık
0
Paylaşım