Menu
RSS

Antalya'da FETÖ/PDY Soruşturmasında 4 Polis Tutuklandı

Antalya'da FETÖ/PDY Soruşturmasında 4 Polis Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs etmek" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında 4 polis tutuklandı.

Gözaltına alınan ve aralarında Antalya Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğünde Şube Müdürü, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürleri ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olan ve bylock kullandığı bildirilen 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı ifadeleri alındıktan sonra şüpheli M.K. hakkında TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından adli kontrol, 4 kişi ise TCK 309/1 ve TCK 314/2 maddeleri kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmaları talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Antalya 3. Sulh Ceza Hakimliğince tamamlanan sorgularının ardından şüpheliler B.K., M.Ş., O.A. ve R.Ç. hakkında TCK 309/1 ve TCK 314/2 maddeleri kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer şüpheli M.K. hakkında ise Antalya 3. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararı verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım