Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya’da Doğal Beslenme Fuarı Açıldı

Antalya’da Doğal Beslenme Fuarı Açıldı

Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Günleri 2016, Antalya Expo Center Fuar alanında açıldı. Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Günleri 2016, 14-17 Nisan tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar alanında açık kalacak.

Fuara, Türkiye'nin farklı şehirlerinden marka ve sektör temsilcileri katıldı. 5 bin metrekare alan üzerine kurulan fuarda, doğal ürünler sergilendi.

Yüksek İhtisas Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Günleri'nin Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen fuara, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon üyesi Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Doğal 2016 Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necmi İlhan, Tüm Akdarlar ve Baharatçılar Tıbbı ve Aromatik Bitki Yetiştiricileri Derneği(TABDER) Başkanı Ayhan Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan fuar, '101 Çeşit Baklagil' sergisinin açılışıyla devam etti. Açılışın ardından fuar alanını gezen protokol üyeleri, doğal ürünlerin tadına baktı, üretimleri hakkında bilgi aldı.

Fuar hakkında protokole bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman, "Vatandaşlarımız doğam ürünlerle ilgili işin uzmanlarından direk bilgi alabilecek. Fuar süresince doğal ve doğal ürünlerin yararları hakkında panellerimiz yapılacak" dedi.

Fuarda Osmanlı mutfak köşesi, yöresel peynir çeşitleri, tıbbı aromatik bitkiler köşesi, organik ürün çeşitleri sergilendi.

Fuarda bazı stantlarda ise markaların özel ürünleri pişirilerek servis edildi. Makarna, patates kızartması ve organik tatlılar ilgi gören yiyecekler arasında yerini aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım