Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya’da CHP’li Kadınlardan İnce’ye Bağış Kampanyası

Antalya’da CHP’li Kadınlardan İnce’ye Bağış Kampanyası

CHP Antalya İl Kadın Kolları kendi harçlıklarından topladıkları parayı Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye bağış olarak gönderdiler. CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu üyeleri bugün bankaya gelerek parayı İnce’nin bağış hesabına yatırdılar.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, “Ülkemiz çok önemli bir seçim süreci yaşıyor. Ülkemizin geleceğini oylayacağımız, Cumhuriyet rejiminin devamı mı yoksa yok olmasını mı oylayacağınız bir seçim süreci yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'nin kampanyasına katkı amacıyla Antalya il Kadın Kolları olarak bugün yönetim kurulu üyelerimize birlikte biz de harçlıklarımızdan artırdığımızla kampanyaya katkı sunuyoruz, destek sunuyoruz.

Önümüzdeki seçimlerde yine kadınlar olarak sahalarda olacağız ama sahalara çıkarken işin ekonomik boyutu da var. Gönlümüzü koyduk, gövdemizi koyduk, aklımızı koyduk.

Hep birlikte bu ülkenin yeniden laik demokratik çağdaş bir hukuk devleti, parlamenter sisteme dönebilmesi için Muharrem İnce'nin seçilmesi için, Antalya il Kadın Kolları olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Antalya’daki bütün kadın örgütlerimiz kampanyaya katkılarını sunacaklar. Kadın Kolları olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce'nin yanındayız. Uzun İnce Bir yoldayız.”

Deveci Cumhurbaşkanı adaylarının hazineden bir seçim yardımı alamadıklarını, tamamen kendi bütçeleri ile seçim sürecini geçireceklerini belirterek, “gençlerimizi çocuklarımızı bu seçim kampanyasına harçlıklarından artırdıklarını 1 lira, 5 lira, 10 lira, her neyse, gönüllerinden kopan'la katkı sunmaya davet ediyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım