Menu
RSS

Antalya’da Boyayla Renklendirilen Festival

Antalya’da Boyayla Renklendirilen Festival

Antalya’da 'Dream of Color Fest' (HOLİ) Festivali ile gençler birbirlerini 7 farklı toz boya ile boyadı. 2 buçuk ton organik boyanın kullanıldığı festivalde gençler doyasıya eğlendi.

Hint kültüründen dünyaya yayılan birlik, beraberlik ve mutluluk temalarını işleyen 50'den fazla ülkede kutlanan HOLİ Festivali, Antalya Konyaaltı Beach Park'ta yapıldı. 'Antalya, rengarenk olmayı hazır mısınız' sloganıyla düzenlenen festivale katılanlar güvenlik noktasından geçerek alana girdi.

Herhangi bir olumsuzluğa karşı, polis ve sağlık ekiplerinin de hazır beklediği organizasyonda tamamı organik 2.5 tona yakın rengarenk boyalar kullanıldı.

Boyaların Savaşı’da verilen festivalde gençler, birbirlerinin üzerine atarak boya savaşı yaptı, müzik eşliğinde eğlendi. Kadın çocuk her yaştan kişinin katıldığı festivalde, yüzler rengarenk bir görünüm aldı.

Tüm gün yedi farklı renkten oluşan toz boyalarla boya savaşları yaparak eğlenenler, ardından deniz keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Gençler, boyalı yüzlerini özçekim yaparak ölümsüzleştirdi.

Festivali düzenleyen TNY Grup Başkanı Güçer Tunay, dünyada 50 ülkede değişik isimlerle düzenlenen festivale Antalyalıların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Festivale yaklaşık 4 bin kişinin katıldığını belirten Tunay, festivalin Türkiye genelinde 16 ilde yapacakları ve geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım