Menu
RSS

Antalya’da 400 Bin Lira Borca Karşılık Makam Aracı Ve Hizmet Binasını Satma Önerisi

Antalya’da 400 Bin Lira Borca Karşılık Makam Aracı Ve Hizmet Binasını Satma Önerisi

Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Mustafa Aydın, odayı devir aldıklarında 400 bin lira borçla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, borçları ödemek için makam aracı ve hizmet binasını satma önerisini gündeme getirdi.

Manavgat Servis Araçları İşletmecileri Odası'nda yapılan genel kurulun ardından yeni seçilen Başkan Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleri odanın mali durumu hakkında üyelerle istişarede bulunmak üzere toplantı düzenledi.

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu ve Müdür Yardımcısı Osman Öten tarafından servisçilere ve servis personeline yönelik açılması planlanan 'Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi' ve 'Okul Servis Araçları Sürücüleri Eğitimi' kursları hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Başkan Mustafa Aydın, 6 Ocak itibariyle göreve başladıklarını belirterek, odanın faaliyetleri ve borçlarıyla ilgili bilgilendirme yapmak istediklerini söyledi.

Göreve başladıklarında odanın faturalı borcunun 400 bin lira olduğunu vurgulayan Başkan Aydın, "Bu borcu ödemek için öncelikle sizlerden istirhamım geçmişe dönük aidat borçlarını ödemenizdir. Bu yetmiyorsa makam aracımızı satalım, benim makam aracına ihtiyacım yok.

Gerekirse de odamızın hizmet binasını satalım borçlarımızı sıfırlayalım ve yeni bir sayfa açalım. Kabul ederseniz makam aracını satıp borçları ödemek istiyorum.

İnanın arabayı da satsak paramız yetmiyor, onun için mümkün olduğu kadar aidat borçlarımızı ödeyelim. Bu kurumu düze çıkartalım" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım