Menu
RSS

Antalya’da 1 Günlüğüne Polis Oldu

Antalya’da 1 Günlüğüne Polis Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden özel öğrenci Sinan, çok sevdiği polislerle buluştu. Sinan, 1 günlüğüne de olsa polis olmanın mutluluğunu yaşadı. Rehabilitasyon Merkezi'nde öğretmen olarak görev yapan Selma Kaoğlu'nun,

engelli bir öğrencilerinin polisi çok sevdiğini ve bir polis üniforması almalarının mümkün olup olmadığını bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdür Vekili Ramazan Ahmet Taşır, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Vatan Zafer Koçak ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli personel, Döşemealtı Çıplaklı Mahallesi'nde bulunan merkezi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi alan Ramazan Ahmet Taşır, polisleri çok seven özel öğrenci Sinan'ın hayalini gerçekleştirmenin kendilerine büyük mutluluk vereceğini belirterek, Sinan'a 1 günlüğüne de olsa polislik duygusunu yaşatmak istediklerini ifade etti.

Okuldaki özel öğrenciler ve öğretmenler ile tek tek sohbet eden Taşır ve beraberindeki heyet, özel öğrencilerin, her biri birbirinden kıymetli el emeği yaptıkları ürünleri inceledi, sahneledikleri halk oyunları gösterilerini izledi.

Çevik Kuvvet polis kıyafeti giydirilen özel öğrenci Sinan, okuldan alınarak önce Taşır ve Koçak eşliğinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne getirilerek gezdirildi. Ardından Sinan'a polislerin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

Sonrasında özel öğrenci Sinan'ı makamında ağırlayan Taşır, ziyaretin anısına plaket takdim etti. Taşır, polis ağabey ve ablaları ile birlikte vakit geçirmek istediğinde her daim ziyarete gelebileceğini belirterek, kendisine sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım