Menu
RSS

Antalya CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Esen: Halkla Arama Kimseyi Sokmayacağım!

Antalya CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Esen: Halkla Arama Kimseyi Sokmayacağım!

Vatandaşın sorunlarını yerinde tespit etmek için Konyaaltı’nı karış karış gezeceğini belirten CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Esen, “İnsanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek için gidip kendim göreceğim ve vatandaşlarımızla arama kimseyi sokmayacağım” dedi

Sıradan belediyecilik anlayışını bir kenara bırakacaklarını söyleyen Esen, vatandaşla birebir temas halinde olacağını belirtti. Esen, “İnsanlarımızın, sorunlarını direkt ulaştırabilecekleri bir başkan olacağım. Alışılmışın dışında bir yönetim göreceksiniz.

Üreten ve ürettiğini halkla paylaşan bir belediye olacağız. Sosyal devlet anlayışının gerçek anlamda uygulandığı bir belediye olacağız. Tüm bunları yaparken halkımızın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda ilerlemesini sağlayacak çalışmalara

ara vermeden devam edeceğiz. İnsanlarımızın sorunlarını gidip kendim dinleyip göreceğim ve vatandaşlarımızla arama kimseyi sokmayacağım” dedi.

 “Enerjimizi Kaybetmeyeceğiz”

Medya yoluyla maniple edilmiş seçmenin, bu seçimde CHP’yi destekleyeceğini dile getiren Esen, “Halkımızın özgür iradesi ve doğru haber alma hakkı zapt edilmiş durumda. İnsanlara ulaşma konusunda biz belediye başkan adaylarına ve

parti tabanımıza büyük iş düşüyor. Her aday kendi bölgesindeki vatandaşlarımızın gönlünü kazanıp bize oy vermelerini sağlayacağından eminim. Biz de Konyaaltı’nda bunu yapacağız. Böylece 31 Mart’ta tüm Türkiye’yi kırmızıya boyayacağız.

Asıl işimiz seçimden sonra başlıyor.  Halkımızın sorunlarına çözüm üretmek için kolları sıvayacağız. Seçim döneminde ki enerjimizi kaybetmeden, rehavete kapılmadan aynı hızla hizmet etmeye başlayacağız.

Bu hizmeti her mahallemize her sokağımıza götüreceğiz. Bizim, boşa harcayacak tek bir dakikamız bile olmayacak” dedi.

“Kararsız Seçmen Önemli”

Seçmene ulaşma kanallarının sınırlı olduğunu belirten Esen, Türkiye’deki siyasi kutuplaşmayı reddedip sandığa gitmeyen seçmeni geri kazanmaları gerektiğini dile getirdi. İktidarın, kendi medyasını oluşturduğuna dikkat çeken Esen,

“Bizim, insanlara ulaşacağımız seçenekler kısıtlı. Bunu kapı kapı dolaşarak aşacağız. Daha önce başka partilere oy vermiş ancak Türkiye’de ki siyasi iklimden dolayı oy verdiği partiye küsmüş vatandaşlarımızın gönlünü kazanıp bize oy vermelerini sağlayacağız.

Başarımız birkaç ilçe ile sınırlı kalmayacak, Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm büyükşehirlerimizi kazanacağımıza inanıyorum. Yeter ki insanların gönlüne girelim. Bunların hiçbiri yapılmayacak şeyler değil” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım