Menu
RSS

Antalya CHP K.altı Bld. Bşk. A. Adayı Zengin: Talepleri Soruna Dönüşmeden Çözeceğiz!

Antalya CHP K.altı Bld. Bşk. A. Adayı Zengin: Talepleri Soruna Dönüşmeden Çözeceğiz!

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Halil Zengin, gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Belediyeciliğe bakış açısını ve yapmak istediklerini anlatan Zengin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle de basın toplantısını CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Aday Adayı olan

Adem Yılmaz ve Hasan Kuyucak’ı da beraberinde yaptı. Zengin, “Gelinen noktada Konyaaltı’nda bayrağı devralacak ve daha yukarılara çıkaracağız. Hedefimiz, herkes için yaşanılabilir, gündelik hayatı kolaylaştırılmış bir Konyaaltı yaratmaktır” dedi.

“31 Mart 2019 hem Antalya için hem de Konyaaltı için yeni bir yolun başlangıcı demektir. Antalya, AKP’nin “yap-boz” ve “beton” belediyeciliğinden kurtulacak; “önce insan”ı merkezine koyan “Halkçı Belediyecilik’’ ile tanışacaktır.

Bu sürecin motoru da Konyaaltı olacaktır” diyen Zengin açıklamasında şunlara değindi:  

“Gelinen noktada Konyaaltı’nda bayrağı devralacak ve çıtayı daha yukarılara çıkaracağız. Hedefimiz, herkes için yaşanılabilir, gündelik hayatı kolaylaştırılmış bir Konyaaltı yaratmaktır.

Adaylık başvurusunda bulunduğum gün, Konyaaltı’nda yaşayan herkes için bir projemiz olduğunu söylemiştim; herkes için bir proje ile yani 180 bin proje ile geliyoruz.

Halkçı Belediyecilik Yapacağız!

Konyaaltı’nı katılımcı, demokratik ve halkçı bir belediyecilik modeli ile yöneteceğiz. Uygulama sırasında da göreceksiniz ki hep Konyaaltılılarla birlikte yönetecek; herkese açık ve şeffaf olacağız.

İsteyen her bir hemşerimiz, bizim yönetimimizdeki belediyede her şeyi kolaylıkla öğrenebilecek; itirazını da uygun zeminlerde yapabilecektir. Uzun yıllar yurtdışında yaşamış; farklı ülkelerde, çeşitli alanlar da çalışmalarım olan biri olarak,

yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunu söylemek isterim. Uluslararası düzeyde de tecrübe edindiğim yerel yönetimler, kent halkının her türlü ihtiyacını gidermekle görevlidirler.

Talepleri Soruna Dönüşmeden Çözeceğiz!

Ancak bu yetmez, aynı zamanda halkın bütün istek ve taleplerini henüz soruna dönüşmeden tespit etmeleri de gerekir. Dünyanın gelişmiş kentleri nasıl yönetiliyorlarsa Konyaaltı da öyle yönetilecek;

oralarda halk için halkla beraber hangi hizmet veriliyorsa Konyaaltı için de nitelikli ve kaliteli hizmetleri sunacağız. Ar-Ge’ye dayalı, daha bilimsel düşünen, çağdaş, üretken, dinamik bir ekip ruhu ile ilçemizin tüm insanlarına her türlü eğitim ve sağlık hizmetini sunmak için tüm gücümüzle çalışacağız.

Dünyanın Gözünü Konyaaltı’na Çevireceğiz!

İddia ediyorum; hizmet süremin birinci yılının sonunda bütün dünyanın gözünü Konyaaltı’na çevireceğiz. Olabilir mi? Olacak; bunu hep birlikte yapacağız ve başaracağız. Bizim geliştirdiğimiz projelerin odak noktasında insan vardır.

İnsanımızın sağlıklı, mutlu, üretken ve başarılı olması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Belediyemiz, partili partisiz herkese, her zaman, her konuda açık olacak, her türlü sorunu halkla birlikte halk masasında çözeceğiz.

Belediyecilik, Sosyal Demokratların İşidir!

Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak halkın karşısına çıkıyorum. Belediyeciliğin sosyal demokratların işi olduğu bilinciyle adayım. Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefleri ve partimizin ilkeleri doğrultusunda

Konyaaltı’lı hemşerilerimize eşit hizmet vereceğim. Antalya’mızın ve dünyanın göz bebeği olan Konyaaltı’nı bulunduğu yerden daha yükseklere çıkaracak; dünyanın ilgi odağı ve marka değeri olan bir kent merkezi haline getireceğiz.

Bu duygularla Konyaaltı Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı siz sevgili dostlarımla bir kez daha paylaşıyorum. Antalya’mıza ve Konyaaltı ilçemize hayırlı olsun. Destekleriniz, katkılarınız, varlığınız bana güç verecektir.

Hep birlikte başaracağımıza inanıyor, hepinize sevgiler saygılar sunuyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım