Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya CHP K.altı Bld. Bşk. A. Adayı Söker 80 Araçlık Konvoyla Gövde Gösterisi Yaptı

Antalya CHP K.altı Bld. Bşk. A. Adayı Söker 80 Araçlık Konvoyla Gövde Gösterisi Yaptı

CHP Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil Söker Antalya havaalanından CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na kadar olan yolu 80 araçlık konvoyla tamamladı. İlçe binası önünde kalabalık partili topluluğa seslenen Söker neden aday adayı olduğunu ve vaatlerini anlattı.

CHP Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı Kamil Söker, belediye başkanı seçilmesi halinde ilk 5ayda 3 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını, taşa toprağa değil, insana yatırım yapacaklarını ifade etti.

Söker, "Toplumumuzun öneri, talep ve eleştirileri doğrultusunda yerel yönetim hizmetlerini en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Her daim halkımızla iletişim içerisinde olacağız. Mutlu belediyeciliğin bir parçası da mutlu toplumdan geçer.

Bizim başkanlığımızda, taşa toprağa değil, insana yatırım yapacağız.” diye konuştu.

Söker,  göreve geldiklerinde yapacağı hizmet projelerini anlattı. Söker, konuşmasını şöyle sürdürdü;

Meclis Üyeleri Partili Olacak

“Geçtiğimiz dönemde yapılan stratejik hatalar nedeni ile CHP'nin birçok meclis üyesi maalesef çeşitli partilere geçti. Bu nedenle, seçilecek parti meclisi üyelerimizin geçmişine ve özellikle de partili olmasına dikkat edeceğiz.

Ayrıca, ben yaptım oldu anlayışı bizim felsefemizde asla olmayacak.

Parti meclisi üyelerini örgütümüzle birlikte yapacağız. Belediyemizi de birlikte yöneteceğiz. Grup kararlarına uymayan meclis üyelerinin bu partide işi yok. Grup kararlarına uymayan kim olursa olsun partiden göndereceğiz.

Hedef Antalya Büyükşehir ve 19 İlçe

Köy, köy, mahalle mahalle gezip, toplumumuza bu değerleri anlatacağız. Hedef Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe. Ben örgütün önemini bilen bir insanım. Halkın içinden biriyim.

O yüzden Konyaaltı'nda mahalle komiteleri oluşturup, Konyaaltı'nı birlikte yöneteceğiz. Önce örgüt dedim. Ve ilk buluşmayı da çok değerli ilçe yönetici yoldaşlarımla yaptık. İnanacağız. Çalışacağız. Başaracağız. Ve birlikte yöneteceğiz.

Gelir ve Giderleri Belediyenin Kapısına Asacağım. Kapım Herkese Açık Olacak

Bizim yönetimimizde her şey şeffaf olacak. Belediyemizin gelir ve giderlerini her yıl belediyemizin internet sitesinde yayınlayacağız. Ve ayrıca belediyemizin kapısına da asacağız. Belediyede randevu sistemini ortadan kaldıracağım.

Kapım herkese açık olacak. İsteyen gelip benimle rahatça görüşebilecek. Kim olursa olsun, belediyemize gelen vatandaşlarımızın sorunları anında çözüm bulacak, bürokratik engelleri kaldırıp, bugün git yarın gel anlayışını tarihe gömeceğiz.

Öğrencilerimizin Servis Ücretlerini Belediye Karşılayacak

Konyaltı'nı bir çağdaş kent, kültür ve spor kenti yapacağız. Şunu herkesin iyi bilmesi gerekiyor. Sorunların çözümü CHP iktidarından geçiyor. Seçim bildirgemizde de yer alan eğitimden sağlığa tüm vaatlerimizi gerçekleştireceğiz.

Bunlardan bir tanesi de öğrenci sorunları. Biz, sosyal belediyeciliği halkımızla tanıştıracağız. Bu nedenle, öğrencilerimizin servis ücretlerini biz karşılayacağız. Ayrıca, çalışan annelerimizin çocuklarını gündüz güvenle bırakacağı güvenli kreşler açacağız.

Özellikle kadınlarımıza ve gençlerimize sahip çıkacağız. Onların sorunları ile yakından ilgileneceğiz. Üniversite öğrencilerine 5 yıldızlı otel konseptinde en az 500 kişilik üniversite öğrenci yurdu yapacağız. Gençlerimize sosyal ve kültürel alanlarda destek vereceğiz.

Gençlerimizi her yaz, sosyal kamplara göndereceğiz. Halkımızın daha mutlu yaşayacağı, bir Konyaaltı için çalışacağız. Yapacağımız mega projelerimizle Konyaaltı'nda yaşamak bir ayrıcalık olacak. Herkes rahat bir nefes alacak.

Konyaaltı Sahilini Büyükşehir'den Alacağız

Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilimiz ne yazık ki Büyükşehir belediyesi tarafından işletilmektedir. Biz, göreve geldiğimizde Konyaaltı sahilini Büyükşehir'den söke söke alacağız.

Konyaaltı sahili halkındır halkın kalacak. Antalya halkını mutlaka denizle bütünleştireceğiz. Deniz festivalleri, deniz şenlikleri, deniz altı-üstü su sporlarını teşvik edeceğiz. Ayrıca, deniz müzesi açacağız.

Nasıl ki deniz dalgasız, dalgada denizsiz olmazsa, denizlerde insanlarımızın ayrılmaz bir parçası olacaktır. Bir başka anlatımla halkımız denizlerin dalgası olacaktır..

Afet Koordinasyon Merkezi Kuracağız

Göreve geldiğimizde, çağdaş ve daha yaşanabilir bir kent için CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını temel alan, projeli hizmetlerimizi, parti örgütüyle birlikte tüm Konyaaltı halkımızın hizmetine sunacağız.

Şeffaf, insan odaklı yönetim anlayışı ile halkın katılımını her zaman öne çıkartacağız. Antalya’mız birinci derce deprem kuşağında olup, ciddi deprem riski altındadır, olası bir olumsuzluk halinde belediye olarak hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Bunun için, Konyaaltı İlçemizin 25-50-100 yıllık geleceğini planlayarak; deprem, fırtına, sel ve benzeri doğal afetlere karşı AFET koordinasyon merkezi kuracağız,

Konyaaltı'mıza yaraşır, yakışır ve çağdaş modern kent meydanları yaratacağız. Tüm vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde mutlaka yanında olacağız.

İleri yaş grubundaki insanlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik olarak çok yönlü donanımlı sosyal ve kültürel alanlar yaratacağız.

Çağdaş Modern Kent Meydanları Yapacağız

Yapı Güvenlik sorunu taşıyan binaların yenilenmesi için gerekli çalışmayı sıkı bir şekilde yapacağız. Ayrıca gecekondu ve diğer tüm alanlardaki tapu sorununu çözmek için özel tapu masası kuracağız.

Konyaaltı ilçemize yaraşır çağdaş modern kent meydanları yaratacağız. Sanatçılarımızın eserlerini icra edip sergileyecekleri kültür ve sanat merkezleri inşa edeceğiz. Üniversite öğrencilerine ve ekonomik zorluk çeken vatandaşlarımızın her türlü desteği ve katkıyı vereceğiz.

Ben İçinizden Biriyim

Ben içinizden bir arkadaşınız olarak göreve geldiğimde sizlerle ve parti örgütümüzle el ele vererek, Konyaaltı İlçemizde halkımızın çağdaş, modern, sanatsal ve kültürel yanının ağır bastığı bir kentte özgür, mutlu,

güven içinde yaşaması için gerekli her türlü hizmeti sunacağız. Çünkü biz, sadece sorunları değil çözümlerini de biliyoruz "

Kimse Yatağa Aç Girmeyecek

Konyaaltında yoksul Aile kalmayacak her evde bir çalışan olacak.

Yoksul ailelere de Konyaaltı esnafından alışverişini yapması koşuluyla 1000 er liralık maaş bağlayacağız Konyaaltı kart olacak.

Kimseyi rencide etmeyeceğiz gidip çalasına çocuğuna Konyaaltı esnafından alışverişini yapacak,  bununla birlikte Konyaaltı esnafı da nefes alacak.

yukarı çık
0
Paylaşım