Menu
RSS

Antalya CHP’de Konyaaltı Aday Adayı Budak: Konyaaltı’nı Marka Kent Yapacağız!

Antalya CHP’de Konyaaltı Aday Adayı Budak: Konyaaltı’nı Marka Kent Yapacağız!

CHP Konyaaltı Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Orhan Budak, CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen yoğun katılımlı toplantıda, adaylık vizyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. "2009 – 2014 yılları arasında seçilmiş olduğum

Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeliği Ve Belediye İmar Komisyon Üyeliği görevlerini, çalışma arkadaşlarımla birlikte başarı ile yürüttüm.

Almış olduğum eğitimler, edindiğim tecrübeler ile yerel yönetimde kazanmış olduğum bilgi ve beceriyle hizmet için yola çıktım" diyen Orhan Budak, " Amacım Konyaaltı’nı yalnız Antalya’da değil Türkiye ve dünyada marka kent haline getirmektir. Bu potansiyel Konyaaltı’nda var ve bunu birlikte başaracağız" dedi.

Birlikte Karar Alacağız

"Alanında uzman, deneyim sahibi, bilgili ve donanımlı çalışma arkadaşlarımla Konyaaltı’na özlediği hizmeti sunacağız.  Sorun odaklı değil; çözüm odaklı bir yaklaşım içinde olacağız. Her şeyin en iyisine layık olan Konyaaltı’nda; birlikte mutlu bir yaşam süreceğiz.

Birlikte karar alacağız, birlikte uygulayacağız" diyen Orhan Budak, "Bu sorunların çözümü noktasında temel ilkemiz, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi siyasal düşünce, inanç ayrımı gözetmeden kucaklamaktır.

Bunu yapabilmemiz için de tarihten bugüne bu ilkeleri en başarılı şekilde uygulayan sosyal demokrasiye ve onun emekten, demokrasiden, haktan, hukuktan yana öğretilerine ihtiyacımız vardır.

Bu nedenle sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Konyaaltı'nda egemen kılmak için geliyoruz. Emeğin, hakkın, hukukun, adaletin, sosyal demokrasinin partisi olan CHP ile bunu başaracağız" diye konuştu. 

Oturduğu Koltuğa Güç Katan Bir Yönetim Anlayışı

"Konyaaltı’nı, daha modern, daha temiz,  daha çağdaş yaşanan kültür ve turizm kenti yapacağız. Konyaaltı’nı, yeşil ve mavinin bütünlüğü içindeki bir çevre bilinciyle güzelleştireceğiz. Estetik bir kent dokusu yaratmak için çalışacağız.

Karanlık sokaklara aydınlık olacağız. Kamu kurum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak katma değer yaratan projeler üreteceğiz.

Uluslararası iş ve sermaye piyasalarınca kabul gören projeler üreterek Konyaaltı’nı turizm ve ticaret merkezi haline getireceğiz" diyen Budak, "Kendi yaşam tarzını başkasına dayatmayan, farklılıkların zenginlik olduğunu kabullenen, herkese aynı nazarla bakan,

harcadığı her kuruşun hesabını verebilen, oturduğu koltuktan güç almaya değil oturduğu koltuğa güç katan bir yönetim anlayışı ile yaşanabilir, kaliteli ve huzur veren Konyaaltı için aday adayı oldum.

Amacım Konyaaltı’nı yalnız Antalya’da değil Türkiye ve dünyada marka kent haline getirmektir. Bu potansiyel Konyaaltı’nda var ve bunu birlikte başaracağız" ifadelerine yer verdi.  Önseçim Talebimizi Genel Merkeze İlettik

Toplantının açış konuşmasını yapan CHP Konyaaltı İlçe başkanı Onur Duruk, CHP Genel Merkezi'nin aday tespitiyle ilgili yöntem sorgulaması yapmalarını istediğini belirterek, "Yaptığımız sorgulamada yüzde 97 oranında ön seçim talebi çıktı. Bu kararımızı İl Başkanlığı vasıtasıyla genel merkezimize ilettik" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım