Menu
RSS

Antalya CHP Başkan Adayları Böcek ve Dinç Seçim Ofisi Açtılar, Lokma Dağıttılar

Antalya CHP Başkan Adayları Böcek ve Dinç Seçim Ofisi Açtılar, Lokma Dağıttılar

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, Kepez’de CHP’nin seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışta lokma tatlısı dağıtan Böcek ve Dinç “Biz birlikte yaparız” diyerek birliktelik mesajı verdiler.

Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, CHP’nin Ziya Gökalp Caddesi’ndeki seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışta Böcek ve Dinç elleriyle vatandaşlara lokma tatlısı dağıttılar.

Sık sık bir araya gelen Muhittin Böcek ve Murat Dinç, “Biz birlikte yaparız” diyerek birliktelik mesajı verdiler. Açılışın ardından Konyalılar Derneği’ni ziyaret eden Murat Dinç, Kepez’de yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarının dahi giderilemediğinin altını çizdi.

Dinç, “Burada insanların büyük bir çoğunluğu işsizlikle, yoksullukla boğuşlarak, sosyallikten uzak yaşıyor. Bizim belediye olarak işimiz, vatandaşlarımızı ekonomik ve psikolojik olarak refaha erdirmek. Park yapmanın, yol yapmanın övünülecek bir tarafı yok.

Bunlar zaten belediyenin işi. Ben burada, yeni iş sahaları kurarak işsizlik problemini çözdüğümde, sosyal alanlar yaratarak insanların yüzünü güldürdüğümde, çocuklarınızı gönül rahatığıyla teslim edebileceğiniz kreşler açtığımda, öğrencilerimizin hobiler edinip,

sınavlara hazırlanabileceği gençlik merkezleri kurduğumda övüneceğim. Projelerimizi esnafımızı, kadınlarımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı doğrudan olumlu yönde etkileyecek şekilde hazırladık.

Uzun vaadede kullanılabilecek, birden fazla problemi aynı anda çözebilecek projeler bunlar. Örneğin, planladığımız gençlik merkezlerinde, ailelerin çocukları için harcadıkları eğitim masraflarını en aza indirgeyebilmelerinin yanı sıra,

bu gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalabilmesi için hobiler edinebileceği alanlara da yer vereceğim. Atama bekleyen öğretmenlere burada yeni bir iş sahası oluşmuş olacak.

Projelerimizi, buna benzer şekilde, birden fazla problemi çözmeye yönelik geliştirdik” şeklinde konuştu.

“Kepez’i Zenginleştireceğiz”

Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri tarafından oldukça samimi karşılanan ve ilgiyle dinlenen konuşmasının devamında bütçe ayarlamaları ve yapılacak yatırımlarla ilgili düşüncelerini de aktaran Murat Dinç,

“Diyorlar ki ‘Bu kadar şeyi hangi parayla yapacaksın?’ Kepez belediyesi, Antalya’nın en zengin belediyesidir. En fazla inşaat ruhsatının verildiği, en fazla tapu satışının yapıldığı belediyedir Kepez belediyesi.

Eğer bu paraları, ihtiyaçlarımız doğrultusunda harcarsak hepimize yeter. Belediye başkanının 5 adet arabayla seyahat etmesine gerek yok. Bir araç yeter bana, koruma araçlarına ihtiyacım olmayacak.

Kepez halkı zaten beni korur” diye konuştu. Salonda büyük alkışla karşılanan bu sözlerin devamında Dinç, “Aynı mimarın tasarladığı bir konut, Muratpaşa’da, Konyaaltı’nda 500-600 bin lira civarıyken, Kepez’de 200-250 bin lira. Neden mi?

Çünkü Kepez, insanların göz ardı ettiği, kimseye cazip gelmeyen bir görünüme sahip. Bunu aşacağız, insanların Kepez’i tercih etmelerini sağlayacağız. Kepez’i zenginleştireceğiz, Kepez’de evlerin, arsaların değerini arttıracağız.

Mimar Sinan Kongre Merkezi, Varsak Kapalı Yüzme Havuzu gibi devasa fakat işlemeyen projelerle değil, daha kullanışlı, daha çok ekonomik gelir elde edebileceğimiz, bölgenin değerini ve cazibesini arttıran projelerle yapacağız bunu” ifadelerine yer verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım