Menu
RSS

Antalya: Çalıştığı Akaryakıt İstasyonunu 2 Arkadaşıyla Soydu

Antalya: Çalıştığı Akaryakıt İstasyonunu 2 Arkadaşıyla Soydu

Antalya’da akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan 25 yaşındaki Ahmet Ada, 2 arkadaşıyla birlikte çalıştığı işyerini soyduğu iddiasıyla yakalandı.

Ahmet Ada'nın arkadaşlarıyla birlikte planladıkları soygun 26 Mart günü saat 23.37 sıralarında Serik İlçesi, Gebiz Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda oldu.

Yaptıkları plana göre plakasız otomobille akaryakıt istasyonuna gelen iki kişi, ellerinde bulunan av tüfeğiyle iş yerinde bulunan Ahmet Ada'yı görünürde tehdit etti.

Ardından kasadaki 2 bin 950 TL'yi gasp eden bu kişiler yine ateş açarak kaçtı.

Gasp olayının ardından bölgede geniş çaplı araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede bulunan tüm güvenlik kameraları ve soygun anını günlerce inceledi.

Yaklaşık 10 gün boyunca olayı çözmek için çalışan ekip, soygunu planlayan kişinin akaryakıt istasyonu çalışanı Ahmet Ada olduğunu tespit etti. Ahmet Ada ile birlikte soyguna karışan Levent Şahin ve Osman Keleş yakalanıp gözaltına alındı.

Ahmet Ada ifadesinde, soygunu pankreas kanseri olan annesi Hatice Ada'nın tedavisi için gerçekleştirdiğini ileri sürdü. 3 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım