Menu
RSS

Antalya AK Parti İlçe Başkanı Belin’den CHP Antalya'ya Çok Sert Çıkış!

Antalya AK Parti İlçe Başkanı Belin’den CHP Antalya'ya Çok Sert Çıkış!

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr. Alparslan Belin, “Terör örgütüne destek vermekten çekinmeyen CHP Antalya yöneticilerini kınıyor, kendilerini en kısa zamanda akıllarını başlarına almaya davet ediyoruz” dedi. Belin, sosyal medyada yaptıkları Afrin Harekatı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan

aleyhindeki paylaşımlar nedeniyle polis tarafından gözaltına alınan Halkevleri üyelerine destek için ‘Barışı savunmak suç değildir. Gözaltılar serbest bırakılsın’ başlığı altında düzenlenen basın açıklamasına CHP Antalya’dan yöneticilerin de destek vermesine tepki gösterdi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Belin şöyle dedi; “Geçtiğimiz günlerde kendilerini ‘Halkevleri’ olarak tanımlayan bir gurup güruh, ‘Savaş Karşıtlığı’ ve buna benzer gerekçelerle Antalya merkezi konumunda yer alan Attalos Heykeli önünde izinsiz gösteri ve basın açıklaması yapmak istemişlerdir.

Adeta PKK’ya destek eylemine dönüşen gösteriden rahatsız olan vatandaşların tepkisi ile karşılaşan gurup provokasyonlarına devam etmekten geri kalmamışlardır. Ülkemizin bekası için Afrin’de yuvalanan ve gerçek amaçları herkesçe malum olan terör örgütüne operasyon yapan kahraman Türk ordusu, içinde bulunduğumuz günlerde şanına yakışır bir mücadele sergilemektedir.

Bu hassas dönemde tüm ülke adeta bir yumruk gibi kenetlenerek devletinin, hükümetinin ve ordusunun yanında yer almıştır.

Ancak maalesef terör örgütünün hain saldırılarında şehitler verirken sesleri çıkmayan bir kesim ne zaman Türk askeri bir operasyon başlatsa adeta barış havarisi kesilmekte ve sözde ‘Savaş Karşıtlığı’ gerekçesiyle her zemin ve ortamda eylemler gerçekleştirmekten çekinmemektedirler.”

‘Hesabını verecekler’

Dr. Alparslan Belin, konuşmasını şöyle tamamladı; “Aslında kime ve neye hizmet ettikleri gayet açık olan bu kesime son yaşanan olayda CHP yöneticilerinin sahip çıkması ve eylemlerine destek vermesi ise bizi son derece üzmüş ve hayrete düşürmüştür.

Onlarca şehit verdiğimiz bugünlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin yöneticilerinin bu davranışları ne kendi parti tabanlarında destek görmüş ne de hangi siyasi görüşten olursa olsun vatansever Türk halkı tarafından tasvip edilmiştir.

Bölücü terör örgütünün siyasi uzantıları ve bunlara yakın odaklarla aynı çizgide hareket eden gaflet içindeki bu yöneticiler hiç şüphe yok ki yaptıklarının altında kalacak ve hesabını en iyi ihtimalle sandıkta verecektirler.

Bu itibarla tekrar tüm bu gösterilere katılarak terör örgütüne destek vermekten çekinmeyen CHP Antalya yöneticilerini kınıyor, kendilerini en kısa zamanda akıllarına başlarına almaya davet ediyoruz.

Bir an önce içinden çıktıkları ve oluş nedenleri olan Türk milleti ve devleti yanında saf tutmalarını tavsiye ediyoruz. Bilmelidirler ki aksi takdirde milletin şamarı kendilerini tarihin tozlu sayfalarına mahkum edecektir.”

yukarı çık
0
Paylaşım