Menu
RSS

ANSAN'da Başkan Değişmedi

ANSAN'da Başkan Değişmedi

Antalya Sanatçılar Derneği'nin (ANSAN) seçimli olağan genel kurulu sonunda mevcut başkan Cahit Çakcıl yeniden seçildi. ANSAN Güzel Sanatlar Galerisi'nde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına 363 üyeden 70'i katıldı. Saygı duruşunda bulunulması,

İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra faaliyet raporu, tahmini bütçe ve denetim kurulu raporları okunup oylandı. Ardından yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için seçime geçildi.

Araştırmacı- yazar Giray Ercenk'in divan başkanlığı, Özlem Şahin ile Ahmet Kaan Yümsel'in de divan üyeliğini yaptığı genel kurulda, tek listeyle seçime gidildi.

Cahit Çakcıl'ın yeniden başkan seçildiği genel kurulda, yönetim kurulu üyeliklerine Yavuz Ali Sakarya (2. Başkan), Turan Engin (Sayman), Ayten Halıcı (Yazman), Mustafa Güler (Üye), Sedat Cantürk (Üye), Nadire Sönmez (Üye) seçildi.

Denetim Kurulu üyeliklerine de İsmet Aydın, Lütfi Giray, Ahmet Kaan Yümsel, Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Nalan Taşkent, Ali İrşi, Nuran Yılmaz getirildi. Genel Kurulu'nda ayda 5 TL ödenen üye aidatları 10 TL'ye, üyelik giriş ücreti de 50 TL olarak belirlendi.

yukarı çık
0
Paylaşım