Menu
RSS

61 Milyon 4’e Bölündü; 1’i Antalya’dan

61 Milyon 4’e Bölündü; 1’i Antalya’dan

Yeni yıla dakikalar kala 61 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirdi ve herkesin hayallerini süsleyen büyük ikramiyenin hangi numaraya çıktığı belli oldu. Milli Piyango yılbaşı özel çeklişinde çıkan numaralara ve Milli Piyango bilet sorgulama aracına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çıkmaz demeyip şansını deneyenler için Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinde sıra büyük ikramiyeye geldi. Gündüz alt ikramiye gruplarından başlayan Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi milyonlarca lira dağıtıldı. En büyük ikramiye tam 61 milyon TL idi. İşte Milli Piynago yılbaşı özel çekilişinin sonuçları...

2018 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

61 MİLYON KAZANDIRAN NUMARA

9794035

Yılbaşı büyük ikramiyesi çeyrek bilete çıktı. Biletler KKTC, Antalya, Samsun ve İstanbul'dan çıktı.

10 MİLYON TL 3 BÜYÜK İLE GİTTİ

0798081

10 Milyon liralık ikramiye çeyrek bilete çıktı. Bilet satılan yerler İstanbul, İstanbul, İzmir ve Ankara olarak açıklandı.

5 MİLYON TL DE ÇEYREK BİLETE

2551923

5 milyon liralık ikramiye çeyrek bilete isabet etti ve biletlerin satıldığı yerler İstanbul, İstanbul, İstanbul ve İzmir olarak açıklandı.

2 MİLYON TL KAZANAN NUMARA

9201621

2 milyon TL kazanan bilet yarım bilet oldu. Biletler, İstanbul ve Diyarbakır'a çıktı.

1 MİLYON TL KAZANAN NUMARA

8757022

1 milyon TL kazanan bilet çeyrek bilet oldu. Biletler, İstanbul, İstanbul, Gaziantep, Ankara çıktı.

500 BİN TL ÇEYREK BİLETE ÇIKTI!

4136086

500 bin TL kazanan bilet çeyrek bilet oldu. Biletlerin 3'ünün İstanbul 1'i Antalya'dan olduğu açıklandı.

AMORTİ NUMARALARI

Noter huzurunda gerçekleştirilen Milli Piyango yılbaşı çekilişinde son aşamaya geçildi ve amorti numaraları belli oldu. Yapılan çekilişte amorti numaralar 4 ve 6 olarak çıktı. Piyango bileti bu numaralar ile bitenler bilet fiyatını geri alabilirler.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA

Yılbaşşı çekilişinde şasını deneyenler MPİ'nin resmi bilet sorgulama aracı ile biletlerine büyük ikramiye isabet edip etmediğini kontrol edebilecekler. Aşağıdaki bağlantıdan Milli Piynago İdaresi'nin bilet sorgulama arasına ulaşabilirsiniz. 31 ARalık tarihini seçtikten sonra bilet numaranızı ekrandaki kutuya girip sorgula tuşuna basarak biletinizi kontrol edebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

BİLETLERİNİN SAHİP OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

Milli Piyango oyununda bir bilete ikramiye ödenebilmesi için, biletin ikramiye kazanan numaralardan birini ihtiva etmesi, çekiliş tarihi, ikramiye ve seri numarası, fiyat ve kupür itibariyle herhangi bir kuşkuya meydan vermeyecek şekilde kendini ibraz eder nitelikte olması gerekir.

Kendini ibraz eden biletlerden; ikramiye numaralarının dışında kalan diğer yerlerinden yırtılmış veya kopmuş olup parçaları mevcut olan ve ikramiye kazanan numaraları açık bir şekilde okunanlara da ikramiye ödenir.

İkramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir.

Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir.

İkramiye kazanan numaralardan hiç birini ihtiva etmeyen ya da kendini ibraz eder nitelikte olmayan; sahte, tahrifat yapılmış, zamanaşımına uğramış, iptal edilmiş, ödendi damgası sığacak kadar veya daha büyük parçası kopmuş ve parçaları mevcut olmayan biletlere ikramiye ödenmez.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ YIRTIKSA NE YAPILABİLİR?

Milli Piyango oyununda ikramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir

yukarı çık
0
Paylaşım